1. Hrvatska juniorska liga: ŽKK Karlovac – KK Krapina 64 – 65 , nova pobjeda juniorki KK Krapine !

Nakon što su se ekipe Karlovca i Krapine dobro upoznale prošlog vikenda u Krapini, jučer je uslijedilo taktičko nadmudrivanje u uzvratnoj utakmici u gostima. I unaprijed se znalo da ni ovog puta neće biti opušteno.
Krapina Beauties otvorile su utakmicu agresivnom igrom u obrani, a kako ne bi dopustile protivnicama da nametnu svoj ritam igre.
Hršak je toliko ozbiljno shvatila obrambeni zadatak da je već u prvoj četvrtini skupila 3 osobne pogreške. I pošteno se odmorila na klupi sve do posljednje četvrtine. A znak da dobro igraš je kad upišeš 8 koševa s klupe!  Mikša iznadprosječno predana u obrani, uspješno je onemogućavala šut izvana, kao što je bilo i dogovoreno. Ali uspješna je bila i u napadačkom skoku, što (još) nije karakteristično za naše bekove.  S obzirom na količinu energije, vidljivo joj godi svakodnevno treniranje. Vincelj je vrlo borbeno odigrala na svojoj standardnoj poziciji u reketu. Igrom 1 na 1 ubacila je 8 pogodaka, a u više navrata uspjela je izboriti loptu u skoku. U ovoj utakmici zaslužila je ocjenu izvrstan.Ne znamo što je razlog tolikoj agresivnosti u krapinskoj centarskoj liniji, no i Špiljak je u samo nekoliko minuta uspjela 4 puta faulirati protivnice. Pod motom, koliko faulova, toliko koševa! Rebernjak besprijekorna opet u obrani. Kotačić je koji je svih prijašnjih sezona falio ovoj ekipi. Upisala je 4 pogotka.
Lana Horvat ipak je bila najbolja obrambena igračica. Pročitala je podosta protivničkih dodavanja i ukrala najviše lopti od svih svojih suigračica. Snalažljiva i u skoku! Iscrpljena igrom u obrani, upisala je samo 1 poen. Bilal standardno mirna, sve suigračice držala je pod kontrolom. Tako su pogrešna dodavanja svedena na minimum. Opet je pokazala da nije podložna stresu te je svoju ekipu kapetanski dovela do nove pobjede. U odličnih 17 poena, ubacila je i jednu tricu. Klasić ovog puta u nekom novo izdanju. Tako je svoj poznati “catch and shoot” princip ostavila po strani i radila ono u čemu je najbolja, a to je igra 1 na 1. , 14 izborenih slobodnih bacanja znači da je se može zaustaviti samo prekršajem. Niz dobrih asistencija govori da ima i bolji pregled igre u posljednje vrijeme. Upisala je 23 poena, od toga jednu tricu i odigrala vrhunski još jednu utakmicu.Posljednja minuta igre trajala je cijelu vječnost. Taman dovoljno dugo da #KrapinaBeauties upišu još jednu prvoligašku pobjedu. A uz takvo zajedništvo i trud na terenu, pobjeda je još slađa!
Postignuti koševi:
Tina Klasić – 23 (1trica)
Vlatka Bilal – 17 (1 trica)
Klaudija Vincelj – 8
Jana Hršak – 8