3. dani krapinskog sporta 2015. – program sportskih događanja u festivalskom tjednu!

PROGRAM SPORTSKIH AKTIVNOSTI KOJE SE ODRŽAVAJU POD POKROVITELJSTVOM GRADA KRAPINE I U ORGANIZACIJI KRAPINSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA I ČLANICA KŠS – 3. DANI KRAPINSKOG ŠPORTA

SUBOTA, 5. rujna

Sportska dvorana SŠ Krapina
10,00 -17,00 sati – u organizaciji Stolno teniskog kluba Zagorec, održati će se 14. stolnoteniski turnir. Prošle godine je na ovom turniru nastupilo preko 80 stolnotenisača iz gotovo cijele Hrvatske.

NEDJELJA, 6. rujna

Ribnjaci “Škarićevo I i II” I PoljeKrapinsko
7,00 – 14,00 sati – 30. U organizaciji Športsko ribolovnog društvo Krapina , na dvije lokacije, održati će se 30. – jubilarni Kup Grada Krapine u discipline: lov ribe udicom na plovak

KTC restoran Krapina
Od 10,00 sati – U organizaciji šahovskog kluba Krapina , održati će se 2. Memorijalni turnir u šahu “MiljenkoMedić”. Na turniru će nastupiti preko 50 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Podgora Krapinska i Strahinje
13,00 – 15,00 sati – II. Krapinski ringišpil – utrka u organizaciji Trkačkog kluba Maraton,Krapina. Utrka je specifična po tome što svi trkači iz svih kategorija kreću u isto vrijeme, s istog mjesta istovremeno započinje utrka u 5 kategorija i to:
– 2500 m
– 5000 m
– 10000 m
– 20000 m
– utrka za djecu do 7 godina na 100,00 metara

Preuzimanje startnih brojeva: 11:00-12:30h kod Osnovne škole August Cesarec u Krapini.

Kotizacija iznosi 30,00 kn po trkaču, a svim trkačima su osigurani topli obrok i piće na cilju utrke u prostoru škole a koji  su uključeni u cijenu startnine. Također svi trkači imaju na raspolaganju svlačionice i toalete u prostoru škole. Prijava na utrku se može izvršiti na http://www.klubmaraton.com/utrke/ringispil/2015/prijava/ ili www.facebook.com/krapinskiringispil , a na facebook stranici možete vidjeti i sve što vas zanima detaljnije o utrci.

PONEDJELJAK, 7. rujna

Sportska dvorana SŠ Krapina
16,00 sati – u organizaciji ŽRK Zagorec, održati će se Ženski rukometni turnir. Nastupiti će ekipe iz Pregrade, Zlatar Bistrice i Krapine.

SRIJEDA, 9. rujna

Sportska dvorana SŠ Krapina
17,00 sati – U organizaciji NK Zagorec, Krapina, održati će se malonogometni turnir za pionire

ČETVRTAK, 10. rujna

Sportska dvorana SŠ Krapina

14,00 – 18,00 sati – Nogometna finala krapinskih osnovnih škola u futsalu: 6., 7. i 8. razredi

18,00 sati – u organizaciji KK Krapina, održati će se turnir u uličnoj košarci

SUBOTA, 12. rujna

Vanjska igrališta SŠ Krapina
18,00 – 2,00 sata – u organizaciji sportske udruge „POKRENI SE „ i LEO KLUBA Zagorje, održati će se malonogometni turnir

Strahinjščica – Krapina

Mountain bike utrka“Neandertalka“, u organizaciji Kluba alternativnih sportova KASK-Krapina.

NEDJELJA, 13. rujna

Sportska dvorana SŠ Krapina
9,00 – 14,30 sati – U organizaciji kick boxing KLUBA Krapina, održati će se Prvenstvo Krapinsko-zagorske županije u kickboxingu

Teniski tereni na SRC Podgora
U organizaciji Tenis kluba Zagorec, održati će se završnica tradicionalnog turnira Jurica Mehun Završnica počinje u 16.00 h (turnir je započeo 24. kolovoza 2015.)

Nogometno – košarkaški muzej „Yeti“ otvoren za razgledavanje četvrtak (10. rujna) i petak (11. rujna) od 9,00 do 12,00 sati i 16,00 do 22,00 sata te u subota (12. rujna) od 16,00 do 00,00 sata (Ulica Ante Starčevića 1, iza Ljekarne Vodolšak, u potkrovlju nove kuće g. Borisa Vodolšaka)