3. Dani krapinskog sporta – održana finala 6., 7., i 8. razreda osnovnih škola u malom nogometu i natjecanje 2., 3. i 4. razreda u “Zagorskom vognju” !

U četvrtak ,10.09.2015. godine nastavljena su natjecanja u sklopu 3. Dana krapinskog sporta. Ovaj puta organizatori natjecanje su bili Društvo sportskih igara učenika, Krapina i Krapinski klub za sportsku rekreaciju – FIT koji je organizirao natjecanje pomalo neobičnog naziva “Zagorski vogenj”. Radi se o jednom vidu igre graničara koja se igra rukometnom loptom i ima svoja određena pravila. U natjecanju su učestvovali učenici 2., 3., i 4., razreda OŠ Ljudevit Gaj.

3. Dani krapinskog sporta 2015 019

Rezultati natjecanja su slijedeći:

1. utakmica 2. a-2. b      2:1
2. utakmica 3. a-3. b     0:2
3. utakmica 4. a-4. b     2:0

Nakon Zagorskog vognja u organizaciji Društva sportskih igara, Krapina, odigrana su i finala 6., 7. i 8. razreda krapinskih osnovnih škola Ljudevit Gaj i August Cesarec , a rezultati su slijedeći:

1. utakmica 6. razred AC Krapina – 6. razred Ljudevita Gaja,Krapina           1:4
2. utakmica 7. razred AC Krapina – 7. razred Ljudevita Gaja,Krapina           2:1
3. utakmica 8. razred AC Krapina – 8. razred Ljudevita  Gaja,Krapina         0:3

Na natjecanjima je sudjelovalo ukupno 110 učenika osnovnih škola. Voditelji natjecanja sz bili Matilda Juričev-Žigman iz OŠ August Cesarec i Jura Leljak iz OŠ Ljudevit Gaj. Sudac na utakmicama je bio Radovan Cesarec.