3. Hrvatska nogometna liga; NK Zagorec-NK Hašk 2-2.

SENIORI

ZAGOREC – HAŠK -2:2
STRIJELCI:Matija Majcenić i Darko Kunštek

U subotu 23.05.2015. godine na igralištu NK Zagorec u Podgori, nogometaši Zagorca odigrali su utakmicu 28. kola 3. Hrvatske nogometne lige. U goste im je došla ekipa HAŠK-a koja se nalazi trenutno na 9. mjestu prvenstvene ljestvice. Čini se da nogometaši Zagorca polako pred kraj prvenstva gube snagu jer ni u ovoj utakmici nisu pokazali neku posebno dobru igru. Poveli su domaćini pogotkom Matije Majcenića u 29. minuti utakmice. Veselje domaćih igrača nije baš dugo trajalo, jer već nakon samo 9 minuta, u 38. minuti, gol za izjednačenje postiže igrač gostujućih Ivan Abramović. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1-1. Već na početku prvog poluvremena neugodno iznenađenje priređuje igrač gostujućih Krešimir Ivan Nurnberger, koji u 48. minuti postiže pogodak za vodstvo gostiju. Neizvjesnost traje sve do zadnjih pet minuta utakmice, kada Darko Kunštek u 85. minuti postiže pogodak za izjednačenje i donosi bar jedan bod za nogometaše Zagorca. Nakon odigranog 28. kola, NK Zagorec ostaje na 7. mjesti prvenstvene ljestvice sa 41 bodom. U idućem, pretposljednjem kolu, igrači Zagorca gostuju u Zagrebu gdje ih dočekuje ekipa NK Španko, koja se trenutno nalazi na 14. mjestu s osvojenih 25 bodova.

1. GNK Dinamo II 28 +69 64

DUBRAVA – ZAGOREC – 2:2
STRIJELCI:Lovro Zajec i Niko Vidović

VETERANI

JEDINSTVO SV.KRIZ ZACRETJE-ZAGOREC 0:0.

18.5.2015 u Svetom Križu Začretju veterani Zagorca odigrali su derbi veteranske nogometne lige KZŽ.Utakmica je završila bez pogodaka, tako da tri kola prije završetka prvenstva veterani Zagorca ostaju na prvom mjestu s dva boda prednosti ispred drugoplasirane ekipe Jedinstvo, Sveti Križ Začretje.U slijedećem kolu koje se igra ,25.5. u 17:30 h u Krapini veterani Zagorca igraju protiv ekipe NK Stubica oz Donje Stubice.

MLAĐI PIONIRI – II
ZAGOREC – VATROGASAC