NK Zagorec – kadeti 1 i juniori 1 odigrali na domaćem terenu odigrali utakmice protiv ekipe NK Lokomotiva !

U subotu, 29.02.2020., u sklopu prvog kola proljetnog dijela natjecanja u 1. Regionalnoj ligi Središte mladi nogometaši NK Zagorec ugostili su jednog od najtežih protivnika, drugu najuspješniju školu nogometa u Hrvatskoj- NK Lokomotivu! Odigrane su slijedeće utakmice;

Kadeti I:
Zagorec – Lokomotiva: 0 – 0

Mlinarićevi puleni pokazali su danas svoju kvalitetu, uzevši bod moćnom protivniku – čak postoji i maleni žal za sva tri, s obzirom da je dio utakmice Lokomotiva odigrala s igračem manje. Izdvajamo sjajne šanse Brčića dvaput, te Mišaka, koje nažalost nogometaši Zagorca nisu realizirali, no to nikako ne umanjuje uspjeh i dojam!

Juniori I:
Zagorec – Lokomotiva: 2 – 4
Vojaković ⚽️
Pavić ⚽️

Juniori su za početak prvenstva priuštili pravu dramu! Gubili su, pa preokrenuli na 2 – 1 i tako se otišlo na poluvrijeme. U nastavku opet preokret, no nažalost, ovaj puta gosti zabijaju i odnose puni plijen iz Podgore. Svejedno, čestitamo dečkima na sjajnoj utakmici!

Sljedeći tjedan na igralište u Podgoru dolazi ekipa NK Hrvatski Dragovoljac!