Zadnje objave

Antonela Cesarec, članica KBK Krapina- viceprvakinja svijeta u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kg, disciplina “point fighting”!

Jesolo, Italija od 15-26. rujna 2018.

WAKO CADETS & JUNIORS WORLD CHAMPIONSCHIPS 2018.

Na svjetskom kickboxing prvenstvu za mlađe dobne skupine održanom u Jesolu/Italija/u svim disciplinama nastupilo je 2319 sportaš iz 65 država. Jedna od članica Hrvatske reprezentacije, Antonela Cesarec, nastupila je u disciplini point fighting među mlađim kadetkinjama do 47 kg.
U njezinoj kategoriji bilo je prijavljeno 13 sudionica iz 10 država, a pobjedom nad Britankom Evans Charlote, Njemicom Hoffmann Anastasia Leonie i Amerikankom De La O Alexom, Antonela je osigurala ulazak u finale gdje je nažalost izgubila od bolje protivnice iz Njemačke Kiray Sile.
Osvojeno srebro na svjetskom prvenstvu kruna je njezinog dugogodišnjeg predanog rada i dokaz da spada u sam vrh svjetskog kickboxinga, a kako ona ima tek 11 godina pred njom je uz odricanje i predani rad perspektivna sportska budućnost.
Na putu do ove medalje uz nas su koračali grad Oroslavje, AquafilCro doo, Krapinski športski savez, grad Krapina i svi članovi Kickboxing kluba Krapina koji su nam nesebično pomogli te im se ujedno svima zahvaljujemo na pomoći i podršci.

Izvor; www.kickboxing-klub-krapina.hr

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti nigdje prikazana.


*