Bogat sportski vikend u Krapini, nogomet, košarka, rukomet – za svakoga ponešto!

Krapina je ovaj vikend domaćin mnogobrojnih sportskih susreta. Sportska natjecanja započinju mlađi pioniri NK Zagorec utakmicom 1. HNL-središte, kada s početkom u 10 sati na igralištu NK Zagorec ugošćuju ekipu NK Naftaš iz Ivanića. Nakon njih , u 11.15 svoju će utakmicu u 1. HNL-središte odigrati i pioniri Zagorca koji  s početkom u 11,15 također igraju protiv pionira NK Naftaš iz Ivanića.

Sportski vikend se nastavlja utakmicom seniora Košarkaškog kluba Krapina. Naši su košarkaši domaćini drugoj ekipi Zaboka. Utakmica počinje u 15,15 u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Nakon košarkaša, i rukometašice RK Zagorec igraju svoju prvu utakmicu u drugom dijelu sezone Međužupanijske rukometne lige za seniorke. U goste im dolazi drugoplasirana ekipa s ljestvice, ekipa RK Rugvice. Početak utakmice je u 17.30 h, također u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Seniori NK Zagorec nastavljaju natjecanje u 3. HNL Zapad. Svoju prvu utakmicu igraju u Zagrebu gdje ih dočekuje domaćin , ekipa  NK Dubrava – Tim kabel. Početak utakmice je u 15,00 na igralištu NK Dubrava.

U nedjelju, 01.03.2015. godine, s početkom u 15,30 mlade košarkašice KK Krapina, igraju svoju drugu utakmicu. Ugostiti će ŽKK Ksaver iz Zaboka. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Pozivamo sve ljubitelje sporta da izaberu neko od sportskih događanja i dođu podržati naše sportaše.