Članice i članovi TK Maraton, Krapina sudjelovali na humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run”!

U nedjelju 7.5.2017. godine Trkači Klub Maraton prisustvovao je na humanitarnoj utrci u Zadru pod nazivom
Utrka je specifična iz tog razloga što u isto vrijeme utrka počinje u cijelom svijetu, a nema određene dužine nego cilj (auto u pokretu) presreće ljude i u tom trenutku je za natjecatelja utrka završena.

Na utrci u Zadru sudjelovalo je 20 natjecatelja iz Trkačeg Kluba Maraton Krapina, s tim da je 18 članova nastupilo u Hrvatskoj na utrci, a naš bračni par Hršak se odlučio nastupiti u Švicarskoj u gradu Olten.

U nastavku su po broju kilometara poredani članovi Kluba.

Najviše je istrčao u Zadru Nikola Štefanić te pretrčao 35,61 km, za njim je od članova u Švicarskom Oltenu svoju utrku završio Miljenko Hršak na 30.58 km, zatim slijedi Romano Krstić sa pretrčanih 25.06 km, Friščić Ivan sa 23.88 km, Vidović Tomislav sa 20.39 km, Antonović Goran sa 17.17 km, Blažević Irena sa 15.13 km, Ana Gorup Hršak je svoju utrku završila u Oltenu sa 13.33 km, Helena Krstić sa 12.73 km, Marta Puljek sa 11.67 km, Koren Vladimir sa 9.67 km, Tajana Vdović sa 9.42 km, Marčela Ovčarić sa 9.3 km, Tamara Kontrec sa 9.00 km, Vdović Saša sa 7.95, Antonović Iva u pratnji sedmogodišnjeg sina Lea sa 5.84 km, Maria Veledar sa kčerkicom Helom u kolicima na 2.05 km, te Gren Antonia sa sinčićem Faustom u kolicima sa 2.02 km

Svi članovi su ostvarili sjajan rezultat i mogu biti ponosni na njega, uz naglasak na humanitarnost utrke.
Svaki član Kluba pomogao je da se otkrije pomoć pri liječenju ozljeda leđne moždine.

Valja naglasiti da je globalni pobjednik utrke pobjedio natječući se u invalidskim kolicima.