U nedjelju 02.07.2017. članovi TK Maraton sudjelovali su na dvije utrke i to u Trakošćanu gdje se održala “3. utrka za mač grofa Draskovicha” te na triatlonu u Gornjoj Stubici.

U Trakošćanu na utrci od 5 km Nikola Štefanić stigao je do 4. mjesta sa vremenom 20 minuta i 36 sekundi, moramo napomenuti da je u svojoj dobnoj kategoriji osvojio 1. mjesto.
Naš najmlađi član Luka Kranjčec (7 godina) isto se natjecao u utrci od 5 km te u cilj ušao u vremenu od 32 minute i 48 sekundi te zauzeo 47. mjesto ukupno, a u svojoj dobnoj kategoriji osvojio je 6. mjesto.

Na utrci od 10 km redom u cilj ulazili su članovi kluba: Krunoslav Grah u vremenu od 44 minuta i 41 sekundu te došao kao 18 u cilj u muškoj kategoriji, a u svojoj dobnoj kategoriji popeo se na najvišu stepenicu tj. osvojio prvo mjesto, malo za njim u cilj je utrčao Miljenko Hršak u vremenu od 45 minuta, te osvojio 21. mjesto u muškoj konkurenciji, nakon njega u cilj je utrčao Ivan Peperko u vremenu od 598 minuta i 7 sekundi te osvojio 74 mjesto u muškoj konkurenciji, ali u svojoj dobnoj kategoriji osvojio je 3. mjesto.

Od žena u utrci na 10 km za TK Maraton natjecala se Tajana Vdović te je ciljnu liniju prešla u vremenu od 1 sat, 10 minuta i 56 sekundi, a osvojila 40. mjesto u ženskoj kategoriji te 5. mjesto u dobnoj kategoriji.

Na startu utrke 16. Zagorskog Triatlona pojavila su se dva člana i to Romano Krstić i Kruno Frljužec.
Od njih dvojice, prvi je u cilj je ušao Kruno Frljužec sa vremenom od 1 sat, 24 minute i 9 sekundi, te je osvojio sjajno 53. mjesto, a moramo napomenuti da je to njegov prvi triatlon. Romano Krstić u cilj je ušao vidno iscrpljen u vremenu od 1 sat, 30 minuta i 35 sekundi te osvojio 62 mjesto u muškoj konkurenciji.

1 Komentar na Članice i članovi TK Maraton ovaj vikend sudjelovali na utrci u Trakošćanu, te na triatlonu u Gornjoj Stubici !

1. citam i nevjerujem da je djete od sedam godina takav rezultat postiglo.
    Svaka cast kapa do poda!!! U takvu djecu treba ulagati