Članice i članovi TK maraton sudjelovali na 5. VIP Karlovačkom ceneru !

U petak 9.6.2017. godine Trkači Klub je nastupio na 5. Vip Karlovačkom Ceneru.
Utrka se sastojala od 2 vrste trke na 10 km. Prva na redu je bila utrka Elitnih trkača, a nakon nje je bila glavna utrka.
U sparnom Karlovcu član Kluba Miljenko Hršak svojim sjajnim rezultatima izborio je nastup na utrci sa Elitnim trkačima te u cilj stigao u vremenu od 41 minutu i 59 sekundi, te zauzeo 36. mjesto u poredku muškaraca koji su nastupili.

Na Glavnoj utrci prvi od naših članova ušao je Nikola Štefanić u vremenu od 40 minuta i 1 sekunda te zauzeo 9 mjesto, nakon njega od članova ušao je u cilj i Ivan Friščić u vremenu od 46 minuta i 20 sekundi te zauzeo 117. mjesto, a nakon njega u cilj od članova stigao je Nikola Korolija u vremenu od 49 minuta i 8 sekundi te zauzeo 180. mjesto.

Od Klupskih trkačica jedina je nastupila Ana-Gorup Hršak i u cilj stigla u vremenu od 1 sat i 39 sekundi te zauzela 228. mjesto u poretku žena.

Karlovac je i ove godine organiziran na visokom nivou i nastavio tradiciju trčanja u Karlovcu, a članovi Kluba Maraton Krapina odlučili i sljedeće godine prisustvovati utrci.

Tajnik TK Maraton Krapina
Romano Krstić