Članice i članovi TK Maraton sudjelovali na 56. “Noćnoj utrci grda Samobora” !

U petak, 26.05.2017. članice i članovi TK Maraton Krapina sudjelovali su na 56. “Noćnoj utrci Grada Samobora” na 5 i 10 km.
Prvo se održala utrka na 5 km na kojoj je nastupila članica Helena Krstić i u cilj dotrčala u vremenu od 26 minuta i 17 sekundi te zauzela odlično 12. mjesto u ženskoj konkurenciji!

Na 10 km natjecale su se dvije članice TK Maraton Krapina, te je Ana Gorup-Hršak dotrčala u cilj u vremenu od 57 minuta i 33 sekunde i zauzela 76. mjesto, a naša članica Tajana Vdović u cilj je stigla u vremenu od 1 sat, 3 minute i 52 sekunde i osvojila 110. mjesto u konkurenciji žena.

U muškoj konkurenciji nastupila su 4 člana TK Maraton Krapina, a prvi od njih u cilj je dotrčao Miljenko Hršak koji je unatoč krivom izboru pića prije utrke uspio dotrčati u vremenu od 41 minutu i 32 sekunde te zauzeo 33. mjesto. Nakon njega u cilj je dotrčao Romano Krstić u vremenu od 46 minuta i 53 sekunde te zauzeo 80. mjesto. Romanu za petama je cijelo vrijeme bio Nikola Korolija koji je dotrčao u cilj u vremenu od 47 minuta i 23 sekunde, te zauzeo sjajno 86. mjesto. Unatoč nemogućnosti treniranja na željenoj razini u cilj je dotrčao i Miljenko Hmelina koji je svoju utrku od 10 km završio u vremenu od 53 minute i 37 sekundi i zauzeo 160. mjesto u muškoj konkurenciji.

U Samoboru su uz krasno vrijeme i prekrasnu stazu članovi Trkačeg Kluba napravili sjajan rezultat te valja napomenuti da je Ana Gorup Hršak napravila svoj najbolji rezultat na 10 km.