Članovi IO Krapinskog sportskog saveza sudjelovali na manifestaciji Ljeto u Krapini i na natjecanju u pripemi roštilja osvojili drugo mjesto u konkurenicji 14 ekipa !

IMG_7384

U organizaciji Grada Krapine i TZ održano je natjecanje u pripremanju roštilja. Ukupno je bilo prijavljeno 14 ekipa, među kojima i ekipa Krapinskog sportskog saveza u sastavu; Radovan Cesarec, Franjo Vodolšak, Dražen Šimunić, Dražen Vinski, Branko Kučko i Saša Kundih. Cilj natjecanja je bio da se pripremi što ukusniji roštilj a kod kojeg će osim dobrog okusa veliki utjecaj na ocjenjivanje imati i aranžiranje tanjura. Unatoč tome što smo prilikom izvlačenja brojeva izvukli”nesretan” broj 13, stručna komisija je odlučila da je naš tanjur bio jedan od najboljih po svim kriterijima i osvojili smo odlično 2. mjesto u zaista jakoj konkurenciji. Svi prisutni posjetitelji su nakon proglašenja počašćeni ukusnim roštiljom i druženje se nastavilo dugo u noć.

IMG_7379