Članovi TK Maraton Krapina sudjelovali su na “Noćnom Grawe maratonu” na kojem su ostvarili odlične rezultate !

TK Maraton Krapina

“Noćni Grawe maraton” održan je 29. 8. 2020. na zagrebačkom Bundeku. Utrka je zbog epidemiološke situacije u svijetu pa tako i u Hrvatskoj odijeljena po dionicama tako da je utrka na 4,2 km startala u 17.00 sati, utrke polumaratona, 3/4 maratona i maraton u 19.00, a utrka na 10,5 km u 21.00 sat. Limit natjecatelja bio je 500 sudionika na dionici u dužini 4,2 km, 500 na dionicama polumaratona, 3/4 maratona i maratona te 500 na utrci 1/4 maratona (10,5 km). Utrka je održana u teškim vremenskim uvjetima gdje se živa u termometru u večernjim satima nije spuštala ispod 30 stupnjeva Celzijusa. Pobjednici po dionicama su kako slijedi, na 4,2 km pobjedili su Petra Katanec (0:17:03) i Domagoj Buzjak (0:14:54). Na dionici 1/4 maratona pobjedili su Tea Faber (0:41:58) i Nikola Špoljar (0:36:40), na dionici polumaratona Marijana Puškarić Ristić (1:17:12) i Ivan Maletić (1:24:44). Na dionici 3/4 maratona 1. mjesto osvojili su Nataša Mihoci (2:30:57) i Miran Crnošija (2:13:55), dok su na punom maratonu pobjedili Veronika Jurišić (3:22:57) i Goran Marković (3:03:28). Tk Maraton Krapina predstavljali su mladi Luka Kranjčec na dionici 4,2 km, na 10,5 km Anđelko Barić te na polumaratonu Miljenko Hršak, Ivica Hlupić i Miljenko Hmelina. Luka Kranjčec je s vremenom od 0:18:44 u muškoj konkurenciji od 52 natjecatelja osvojio izvrsno 11. mjesto, ukupno 15. od 341 sudionika.Na dionici od 10,5 km Anđelko Barić je s vremenom od 0:49:45 zauzeo 19. mjesto u konkurenciji 100 natjecatelja.Na dionici polumaratona najbrži član TK Maraton bio je Miljenko Hršak u vremenu od 1:35:05 što mu je bilo dovoljno za 5. mjesto u muškoj konkurenciji od 63 natjecatelja i 5. ukupno te 1. u kategoriji. Ivica Hlupić (1:39:00) 7. u muškoj konkurenciji i u ukupnom poretku, 2. u svojoj kategoriji dok je Miljenko Hmelina (1:48:29) osvojio 21. mjesto u muškoj konkurenciji i 6. u svojoj kategoriji. Na dionici polumaratona nastupilo je 134 natjecateljica i natjecatelja.