Članovi TK Maraton uspješni na popularnoj utrci Holjevka

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti 4. ožujka sa startom u 11 sati održana je Holjevka, popularna utrka na 10 kilometara. Holjevka se trči Avenijom Većeslava Holjevca s ciljem na Bundeku. Prekrasnih 10 kilometara s pogledom na grad Zagreb, utrka koja spaja Stari s Novim Zagrebom.

Nikola Štefanić je na utrci u konkurenciji policijskih službenika osvojio 2. mjesto, zaostavši za pobjednikom još jednim zagorskim policajcem Lukom Špeharom 2 minute i 40 sekundi. Špehar je pobijedio s vremenom od 35 minuta i 27 sekundi. Treći u konkurenciji policijskih službenika bio je Hrvoje Grgić.

Ukupni pobjednik današnje utrke bio je Dino Bošnjak, koji je 10 kilometara savladao za 32 minute i 36 sekundi. Nikola Štefanić ukupno je bio odličan 16.

Od članova TK Maraton još su nastupili i Vanja Puljko koji je s vremenom od 44 minute i 12 sekundi postavio osobni rekord i plasirao se na 54. mjesto ukupnog poretka. Petar Puljek, danas 84. u vremenu od 46 minuta i 40 sekundi s također osobnim rekordom.

Trčale su i članice kluba. Najuspješnija je bila Marta Puljek na 199. mjestu ukupnog poretka s vremenom od 55 minuta i 26 sekundi. Ana Gorup Hršak 265. ukupno, Kontrec Tamara 295. Još je nastupio i Stjepan Pavlek plasiravši se na 292. mjesto.