I mladi nogometaši Zagorca su se uključili u obilježavanje 3. Dana krapinskog sporta 2015.

IMG_3329

U sklopu obilježavanja 3. Dana krapinskog sporta, u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, održan je Nogometni turnir pionira, na kojem su nastupile ekipe NK Zagorec, NK Pregrada, NK Tondach-Bedekovčina, NK Aha Emmi-Slovenska Bistrica-Slovenija. Zaista je bilo lijepo vidjeti pedesetak dječaka koji su sa puno žara odigrali svaku utakmicu, trudeći se da dođu do ako željene pobjede. U prvoj utakmici, domaćini, dečki iz NK Zagorec igrali su protiv ekiipe NK Tondach i na žalost izgubili su rezultatom 1-0. U drugoj su se utakmici sastale ekipe Aha Emmi iz Slovenske Bisrice i ekipa NK Pregrada. Pobjedili su dečki iz Pregrade, rezultatom 4-0. Da su najbolji pokazali su dečki iz Pregrade i u slijedećoj utakmici, jer su domaće nogometaše porazili rezultatom 5-0. Za treće mjesto su igrali ekipa NK Zagorec i ekipa Aha Emmi. Nakon zaista burne utakmice, pobijedili su dečki iz Zagorca rezultatom 2-1. Ekipa Aha Emmi je u slijedećem susretu izgubila od ekipe Tondacha , rezultatom 3-1. U finalu su zaigrali NK Tondah i NK Pregrada, a pobijedila je ekipa Pregrade, rezultatom 3-0. Konačna poredak je slijedeći:

1. NK Pregrada, Pregrada
  2. NK Tondach, Bedekovčina
  3. NK Zagorec, Krapina
  4. NK Aha Emmi Bistrica, Slovenska Bistrica

Pehare i medalje su svim ekipama podijelili Radovan Cesarec, tajnik Krapinskog sportskog saveza, Saša Kundih, predsjednik Krapinskog sportskog saveza i Branko Varjačić, dogradonačelnik Krapine.