Još jedan poraz krapinskih rukometašica. Zagorec – Ivanić 22-36 !

Niti na domaćem terenu, naše rukometašice nisu uspjele ostvariti povoljan rezultat. Od drugoplasirane ekipe Ivanića izgubile su rezultatom 22 -36. Kao i u prethodnoj utakmici protiv ekipe Libra Tehničar, nisu pokazale dovoljno borbenosti, volje za igrom, želje za pobjedom. Očito je proljeće učinilo svoje. Kao i kod košarkaša, treninge ne posjećuju redovito, nema se snage suprotstaviti i puno slabijim ekipama. Zasigurno da je i jedan od razloga takve loše igre što na terenu nema ponajboljih igračica koje su redovito zabijale desetak golova po utakmici, te što na golu nemamo golmana koji može i obraniti par udaraca. Niti u jednom trenutku pobjeda rukometašica Ivanića nije dolazila u pitanje, tako da možemo slobodno reći , igra bez puno uzbuđenja. Golove za Zagorec su postigle: Martina Novački /8/, Mateja Franjčec/8/, Ivana Leljak/4/, Valentina Haldek/1/, Vlatka Haldek/1/. Mislim da svi mi jedva čekamo da se ovo prvenstvo završi, a onda ćemo se sastati svi zajedno i vidjeti kako dalje, jer očito bez pravog golmana i bez dvije-tri nove igračice koje žele igrati nećemo moći ući u novu sezonu.