Juniorke KK Krapina, odigrale svoju prvu utakmicu u višem rangu, KK Krapina – KK Folka Borovje 36 – 79

Krapina Beauties -juniorke KK Krapina, odigrale su svoju prvu prvenstvenu utakmicu u 1. Juniorskoj ligi.
Za neke poraz, za naše Krapina Beauties tek nova lekcija iz košarke.Sve na nekom višem nivou, na kojem nikad do sad nisu imale priliku igrati, jer kako kaže trenerica Mateja Martinić,  napredovati se može samo kada se igra protiv boljeg protivnika. Bez imalo milosti, energična ekipa Folka-Borovje igrala je presing preko cijelog terena svih četrdeset minuta utakmice.U jednom trenutku igračice s klupe preplašile su se da će igrati obranu i za vrijeme slobodnih bacanja. Agresivnom obranom nametnule su izrazito visok intenzitet igre te presjekle velik broj krapinskih paseva. I održale Krapinčankama pravu lekciju iz kontri i polukontri!
Iako znatno slabije, Krapinčanke su igrale čvrsto zonsku obranu i protivnicama nisu dopuštale da postižu poene u napadima na postavljenu obranu.Odlično se snašla Hršak u nadmetanjima pod košem te je postigla 21 koš. Klasić se sasvim ravnopravno nosila s igračicama iz protivničke ekipe i bez ikakvih problema prolazila kroz nabrijanu protivničku obranu. Postigla je 6 pogodaka.Bilal se trudila svim silama pratiti nametnuti luđački tempo te je uspjela postići 7 pogodaka (1 trica).Na listu strijelaca sa 2 koša upisala se i borbena Špiljak koja je pozitivno rješavala skok u obrani tokom cijele utakmice.U skoku je odlična bila i Vincelj tako da možemo zaključiti da su u ovoj utakmici centri jako dobro odradili svoj dio posla. Iskusnije za jednu lekciju, cure nastavljaju svoju avanturu u prvoj ligi!