Juniorke KK Krapine došle do prve pobjede u 1. Hrvatskoj juniorskoj ligi; KK Krapina – ŽKK Croatia 63-55 !

U utakmici prepunoj agresivnih kontakata, naguravanja i ružnih padova, juniorke KK Krapina su uspjele izboriti svoju prvu prvoligašku pobjedu. Sve igračice igrale su kao jedna i pokazale su da su pravi tim!
Prinova u redovima KK Krapina, Katarina Rebernjak svojim je dolaskom unijela svježinu u obranu. Savršeno je čitala protivničke namjere i uspjela je ukrasti više od deset lopti.
A da je prava sportašica dokazuje i to što je cijelu utakmicu odigrala s ozlijeđenim prstom. Zabila je 16 koševa, bez i jednog promašenog zicera!
U agresivnom igranju obrane pratila ju je Tina Klasić te su zajedno realizirale velik broj kontri za koje su se same izborile. Ovog puta Klasić je bila iznadprosječna u realizaciji. Vidi se da svakodnevno marljivo trenira i apsolutno dominira na terenu, čak i u igri s najkvalitetnijim hrvatskim ekipama. Kao najbolji strijelac na utakmici, postigla je 17 poena (2 trice). Kapetanica Vlatka Bilal i ovog je puta dokazala da bez nje na terenu krapinska igra nema ni glavu, ni rep. Sve je držala pod kontrolom i igru usmjeravala prema pobjedi. I dalje je igračica s najboljim pregledom igre i motivacijom koja je potrebna da bi kapetan bio kapetan! U 14 pogodaka opet je uspjela upisati i 2 trice! Centarski trio, Špiljak, Vincelj, Hršak, energičnije no ikad, dok je Špiljak besprijekorna u skoku bila prisutna u svakom obračunu pod košem i u više navrata završila na podu, ali nije posutala. Vincelj hrabro odradila nekoliko svojih poznatih finti u reketu. Hršak standardno dobra u igri jedan na jedan pod košem i standardno dobro raspoložena na utakmici, baš kakvu je volimo!
Obadić i Mikša kraće su vrijeme ovog puta provele u igri, ali bez greške su odradile svoje bekovske zadatke. Obadić sa dobrim zapažanjima također vrlo korisna kao pomoć trenerici na klupi.

Postignuti koševi:
Tina Klasić – 17 (2 trice)
Katarina Rebernjak – 16
Vlatka Bilal – 14 (2 trice)
Jana Hršak – 13 (1 trica)
Ivana Špiljak – 2
Klaudija Vincelj – 1