Juraj centar/PK Pit bul, Krapina

Proteklog vikenda održana je završnica kupa Krapinsko – zagorske županije u pikadu. Domaćin završnog turnira bila je ekipa Juraj Centar iz PK Pit Bull Krapina, a uz njih plasman među najbolje osigurali su Loco iz PK Bikovo oko Zabok, Sunset Začretje iz PK Jedinstvo Sveti Križ Začretje te Žile iz PK Scorpion Hum na Sutli. U polufinalnim susretima Sunset je pobijedio Žile sa 3:0, a identičnim rezultatom je Juraj Centar pobijedio Loco. U utakmici za treće mjesto zabočki Loco bio je uspješniji od Žila te drugu godinu zaredom ostvario plasman među prve tri ekipe po završetku kup natjecanja. U napetom finalu između Juraj Centra i Sunseta, rezultatom 3:2, bolji su bili domaćini te na taj način obranili naslov od prošle godine. Za pobjedničku ekipu nastupali su: Boris Hrestak, Mirko Hrestak, Juraj Hrestak, Dražen Mužar, Darko Mužar, Mladen Hrestak i Krešimir Hrestak. Krapinska ekipa predstavljati će županiju na završnici državnog kupa koja se održava 6. lipnja u sklopu Svjetskog i Europskog prvenstva u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.