KK KRAPINA – IV Kadetska liga, 2. kolo. KK Labrada – KK Krapina 31-87 !

U subotu 01.2016. godine kadeti KK Krapina odigrali su drugo kolo IV. Kadetske lige. Protivnik je bila ekipa KK Labrada, Zagreb. Već u  prvoj četvrtini , mladi košarkaši iz Krapine su pokazali da su kvalitetnija ekipa. Rezultat je bio 24-5. U drugoj četvrtini malo posustaju, ali ipak na odmot odlaze s minimalnom prednošću 18-13. I treća četvrtina je pripala gostima iz Krapine, rezultat je bio 15-9. U zadnjoj četvrtini ponovo kreću istim žarom kao u prvoj , poszižu 30 poena, dok ekipa Labrade postiže samo 4 poena. Konačni rezultat je Labrada 31 – KK Krapina 87.

Krapina
KK Labrada     31
Josip Martan 27, Roko Matijević 2, Antonio Belšćak 2, Mihael Schneider 0, Arian Alitović 0, Toni Mujan 0, Niko Cavrić 0, Filip Tojčić 0, Borna Mikulčić 0, Sven Filipović 0.
Krapina           87
Martin Mlinarić 25, Danijel Strehovec 15, Martin Benc 12, L Čižmek 12, Dorian Brodar 10, Leon Hojski 9, Hrvoje Strehovec 4, Marko Halužan 0, Noa Konjić 0, Tibor Rukav 0, Domagoj Dullo 0.