KK Krapina – KK Zabok 58 – 63 !

KK KRAPINA – KK ZABOK (58-63) (15-12, 9-20, 18-16, 16-15)

Kadeti Krapine odigrali su drugu utakmicu III. Kadetske lige i nažalost izgubili. Sam početak utakmice bio je podjednak. Krapina je dobrim kretnjama u napadu i skokom postizala lake poene, dok je Zabok imao odličan šut za tri poena. U drugoj četvrtini Zabok puno odlučnije ulazi pod koš, te velikim brojem ulaza postiže lake poene i stvara prednost. U trećoj četvrtini Krapina agresivnijom obranom želi vratiti utakmicu u egal i u tome uspijeva, ali nikako da povede. U nekoliko situacija kadeti Krapine imali su napad za vodstvo ili izjednačenje rezultata, ali brzopletošću u napadu lako predaju loptu protivniku koji lako realizira svaki napad i ne dopušta vodstvo Krapine. Ista borba za svaki poen nastavlja se i u četvrtoj četvrtini. Agresivna obrana, veliki broj prekršaja te ujedno veliki broj slobodnih bacanja kroz cijelu četvrtinu. Nekoliko minuta do kraja trener protivničke momčadi dobiva dvije tehničke i Krapina dobiva priliku za potpuni povratak u utakmicu. Nažalost nije bilo dovoljno koncentracije u obrani i napadu za pobjedu, a Zabok zasluženo uzima bodove. Slijedeću utakmicu košarkaši KK Krapine igrati će protiv ekipe KK Medveščak.

Strijelci Krapine:
Martin Mlinarić 28, Martin Benc 12, Danijel Strehovec 7, Lovro Čižmek 6, Pavo Jagić 3, Dorian Brodar 2, Jakov Jurinjak 0, Žan Gregurović 0, Hrvoje Strehovec 0, Noa Konjić 0, Leon Hojski 0, Filip Stupnišek 0