KK Krapina-mlađi kadeti: KK Sportvizija – KK Krapina (59-50)

KK SPORTVIZIJA – KK KRAPINA (59-50) ( 9-6, 21-15, 12-16, 17-13)

Krapinski najmlađi su gostovali u Zagrebu kod KK Sportvizija. Kao i svaki puta, na utakmicu su otišli izuzetno motivirani u nadi da će doći do nove pobjede. Od samog početka vidjelo se da će to biti jedna uzbudljiva utakmica. Prva četvrtina završava minimalnom prednošću domaćina 9-6. Ipak , u drugoj četvrtini su domaći košarkaši u jednom trenutku otišli na +14 , tako da su neki pomislili da se sprema još jedan uvjerljivi poraz krapinskih mladih košarkaša. Unatoč tome, naši dečki se ne predaju i uskoro smanjuju rezultat i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 30-21. U trećoj četvrtini naši dečki rade jednu uspješnu seriju (14-4), te u jednom trenutku čak i prelaze u vodstvo. Na kraju treće četvrtine, rezultat je 42-37. Nažalost pred sam kraj utakmice nije bilo dovoljno snage i koncentracije za prvu pobjedu naših kadeta. Bez obzira na poraz, naši najmlađi odigrali su najbolju utakmicu do sad, postigli najviše poena u jednoj utakmici, i ono što je najvažnije odlično se družili i uživali u košarci.