KK Krapina – nova pobjeda mlađih kadeta KK Krapina i poraz košarkašica!

KK KRAPINA – KK SVETI PETAR 88:44

IMG_6432

Odigrano je predzadnje kolo 2. Mlađe kadetske lige u kojima su naši kadeti ugostili ekipu KK Sveti Petar. Utakmica je bila jednosmjerna od početka do kraja i prednost se iz minute u minutu povećavala. Nakon uvodnog ispitivanja snaga, prva četvrtina završava odličnim rezultatom 11:5. U drugoj četvrtini krapinski su košarkaši pojačali obranu i skok te se na odmor otišllo rezultatom 30:18. U drugom poluvremenu polako se povećava prednost koja se popela na +18 (50:32), da bi u zadnjoj četvrtini naši dečki postigli čak 38 poena i postepeno se dodatno odvajali, +25 (66:41), +30 (72:42), +40 (84:44) za konačnih 88:44. Sjajna timska utakmica u kojoj je najbolji strijelac bio Danijel Strehovec s 20 poena, a pratili su ga Dominik Ovčar s 12 i Hrvoje Strehovec s 8 poena. Čestitke dečkima i stručnom stožeru na velikoj pobjedi!
Autor teksta: Marko Presečki

KK Krapina – juniorke

IMG_6430

Juniorke KK Krapina, odigrale su dvije pvenstvene utakmice u 2. Hrvatskoj košarkaškoj juniorskoj ligi – centar i to protiv vodećih ekipa s prvenstvene ljestvice !

1.6.su naše košarkašice na domaćem terenu, ugostile ekipu ŽKK Zagreb, a utakmica je završila pobjedom gošći iz Zagreba, rezultatom: 90: 63.

Koševe za KK Krapina, postigle su;
Jana Hršak, 25
Vlatka Bilal 16,
Tina Klasić 6,
Lana Horvat 10,
Klaudija Vinelj 6.
U gostima su 5.6. odigrale utakmicu protiv ŽKK Medveščak, a rezultat je bio 98: 69, za košarkašice Medvešćaka.

Među strijelce su se upisale:

Jana Hršak 19, Vlatka Bilal 18, Lana Horvat 16, Tina Klasić 14, Klaudija Vincelj 2.