Mlađe kadetkinje RK Zagorec odigrale svoje prve prvenstvene utakmice !

U nedjelju, 11.10.2015. godine u sportskoj dvorani ŠRC Zaprešić, mlade kadetkinje RK Zagorec, godišta 2000. – 2003.,  odigrale su svoje prve dvije prvenstvene rukometne  utakmice a u sklopu Međužupanijske lige 2000. Sistem natjecanja je relativno prihvatljiv, s obzirom da se utakmice ne igraju svaki vikend, nego se igraju tzv. “krugovi” a to je sistem natjecanja kada se u jednom krugu igraju po 4 utakmice, odnosno svaka ekipa taj dan igra po dvije utakmice. Prvu su utakmicu naše djevojke odigrale protiv ekipe RK Prelog i krajnji je rezultat bio 26 – 5 za ekipu Preloga. Golove za Zagorec postigle su: Jelena Fruk – 4 i Vita Brodar 1. Druga utakmica se igrala nakon pauze od sat vremena i u njoj su rukometašice Zagorca igrale protiv također odlične ekipe RK Ivanec. I u ovoj utakmici je bilo puno golova, ali na žalost u našoj mreži. Krajnji rezultat je bio 24 – 4 za ekipu Ivanca. Golove za Zagorec  su postigle: Jelena Fruk 2, Ana Horvat 1 i Alisa Lončar 1. S obzirom da se radi o prvim službenim utakmicama, naravno da je kod naših rukometašica bilo malo straha, ali cure su se dobro držale i ne možemo biti nezadovoljni. Naravno, uz puno treninga, vremenom će i rezultati biti bolji.