Mlađi kadeti RK Zagorec 2006. , pobjedom nad ekipom MRK Metalac 2 , Zagreb, ušli u borbu za prvaka, za ulazak u 1. Hrvatsku mlađu rukometnu kadetsku ligu !

U utakmici 18. kola 2. Hrvatske rukometne mlađe kadetske lige 06. – središte, mlađi kadeti RK Zagorec u gostima su odigrali jednu odličnu utakmicu protiv ekipe RK Metalac 2. Već od samog početka, domaćoj ekipi su dali do znanja da su došli u Zagreb po nova dva boda koja bi ih vodila u razigravanje, Ligu za prvaka.  Nakon samo 5 minuta igre, rezultat je bio 5-1 za kadete RK Zagorec. Cijelo prvo poluvrijeme odlični kako u napadu, tako i u obrani, nisu dali domaćoj ekipi da se rezultatski približe i smanje prednost. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 14 – 7. I drugi dio igre nastavljaju s odličnom igrom, a među najraspoloženijima su Antonio Gradečak, Tin Švaljek i Antonio Pecigus. Pred kraj utakmice rezultat je nedostižan za domaćine, a nakon isteka 50 minuta, na semaforu piše, domaći 11 – gosti 23. Za RK Zagorec su zaigrali i pogotke postigli: Antonio Gradečak-6, Antonio Pecigus – 5, Tin Švaljek – 5, Jann Galić – 2, Luka Pavlović -1, Marko Korolija – 1, Luka Petrović – 1, Matija Babić – 1, Borna Draganić – 1, Hrvoje Ovčarić, Jurica Horvat i Lovro Poljak , dok je gol uspješno čuvao Patrik Lukšić.