Mladi rukometaši RK Zagorec i nakon 7. kola nisu uspjeli doći do pobjede!

Na žalost, nakon odigranog 7. kola, kadeti RK Zagorec nisu uspjeli doći do pobjede. U utakmici koju su odigrali u Bedekovčini, protiv istoimenog domaćina, zabilježili su novi poraz. Utakmicu je obilježila prilično čvrsta igra na koju naši dečki još nisu navikli, tako da je bilo dosta negativnog naboja na terenu. Prvo poluvrijeme su se mladi rukometaši Zagorca još koliko-toliko mogli parirati puno iskusnijim rukometašima Bedekovčine, no u drugom dijelu utakmice više nemaju snage pružiti ozbiljniji otpor domaćim rukometašima. Utakmicu je obilježilo izrazito nesportsko navijanje dijela mlađe populacije tzv. navijača RK Bedekovičina, tako da je bilo neizvjesno da li će se utakmica privesti kraju. Ipak nakon intervencije domaćeg trenera, prestalo je sa vrijeđanjem igrača RK Zagorec, tako da je utakmica nakon kraćeg prekida nastavljena. Krajnji rezultat je RK Bedekovčina – RK Zagorec 30 – 18. Najbolji strijelac Zagorca je ponovo bio Parik Lenard s postignutih 10 golova. S obzirom da je ovo tek prva sezona natjecanja rukometaša Zagorca, sigurni smo da će u drugom dijelu prvenstva biti puno bolje i da će dečki uskoro doći i do prve pobjede.

2 Komentara on Mladi rukometaši RK Zagorec i nakon 7. kola nisu uspjeli doći do pobjede!

1. Na veliku žalost svaka utakmica s RK Bedekovčinom je na rubu incidenta nevezano da li su gosti ili domaćini. Ponašanje njihovih navijača, roditelja i samog trenera koje se prenosi na igrače je nimalo sportska i graniči sa huliganstvom i ono što čovjeka sportaša šokira da se to dozvoljava bez ikakvih sankcija i kazni pogotovo u kategoriji gdje se natječu djeca.

• Sankcije su bile, jer sam ja kao predsjednik kluba reagirao kod zapisničkog stola zbog nesportskog ponašanja dijela uglavnom mlađih navijača za vrijeme utakmice. Nakon intervencije je reagirala i klupa domaćina i prestalo je sa vrijeđanjem od strane njihovih navijača. RK Bedekovčina je kažnjena financijski od strane voditelja natjecanja .