Natjecatelji Kickboxing kluba Krapina uspješni na natjecanju u Novigradu !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iz Novigrada sa upravo održanog kickboxing turnira „1st Istrian Kickboxing Challenger 2016“ na kojem je nastupilo 146 natjecatelja iz 15 klubova, dvoje natjecatelja iz Kickboxing kluba Krapina, vratilo se sa 6 medalja i dva pokala za najuspješnije natjecatelje u svojim disciplinama.
Borna Topolovec u kategoriji dječaka početnika do 22 kg sa dvije pobjede osvojio je zlatnu medalju, a u kategoriji do 32 kg u finalu je izgubio i osvojio drugo mjesto. Natjecao se je također i u kategoriji dječaka do 22 kg gdje je ponovio sjajan rezultat i pobijedivši dvoje protivnika osvojio još jednu zlatnu medalju. Borna je proglašen je najboljim natjecateljem u point fightingu kod dječaka te je nagrađen pokalom.
Antonela Cesarec borila se je također u tri kategorije, djevojčice + 32 kg, mlađe kadetkinje -37 kg i mlađe kadetkinje -42 kg, pobijedila je u sve tri kategorije i kući se vratila sa tri zlatne medalje te pokalom za najbolju mlađu kadetkinju turnira u point fightingu.