Nova pobjeda mladih košarkaša KK Krapina; KK DUGA RESA – KK KRAPINA 45 – 69

KK DUGA RESA – KK KRAPINA (II. MLAĐA KADETSKA LIGA)
(45-69) (10-15, 7-26, 19-16, 9-12)

Mlađi kadeti Krapine odigrali su treću po redu utakmicu u sklopu 2. mlađe kadetske lige. U gostima su uspjeli pobijediti ekipu KK Duga Resa rezultatom 45 – 69. U prvih nekoliko minuta utakmice bilo je to klasično ispitivanje snaga. U drugoj četvrtini Krapinski su košarkaši krenuli sa vrlo čvrstom obranom i sa odličnim kontrama dolaze do +24. U svakoj situaciji na terenu kadeti iz Krapine su bili odlučni i sve zamisli trenera su sproveli u djelo. U trećoj četvrtini u igru ulaze naši najmlađi i pokazuju visoku razinu borbenosti te u cijeloj četvrtini protiv starijih protivnika postižu 16 poena.Naravno bilo je tu i pogrešaka, od promašenih sto postotnih prilika do lošeg postavljanja napada, no na kraju su ostvarili cilj i dobili utakmicu u gostima. U svakoj utakmici dečki napreduju i pokazuju sav trud koji je uložen na treningu. U konačnici cijela momčad odigrala je odličnu utakmicu te se nadamo da će takvih biti još mnogo. Od pojedinaca moramo istaknuti ponovno Patrika Malekovića koji je postigao 29 poena te Leona Hojskog koji je pridodao 19.