Nova pobjeda rukometašica Zagorca u 11. kolu MŽL. Zlatar Bistrica – Zagorec 19-28 !

U subotu, 07.03. 2015. godine, u športskoj dvorani u Zlatar Bistrici, naše su rukometašice odigrale 11. kolo Međužupanijske lige. Kao što je bilo i očekivano, utakmica je završila pobjedom rukometašica Zagorca i rezultatom 28 – 19. Krapinske su rukometašice, osim kod rezultata 4-3 za domaćina, cijelo prvo poluvrijeme imale 2-3 gola prednosti. Malo značajnija gol razlika ostvarena je posljednjih 6-7 minuta prvog poluvremena, kada je rezultat bio 12 – 8 u korist naših rukometašica. Pred kraj samog prvog dijela dolazi do malog pada koncentracije kod igračica Zagorca, tako da se rukometašice Zlatar Bistrice uspijevaju približiti na samo jedan gol zaostatka ( 12 – 13 ). Na poluvrijeme se odlazi gotovo minimalnom prednošću Krapinčanki, 14-12. Drugo poluvrijeme ipak počinje u znaku gošći iz Krapine tako da se ubrzo prednost iz prvog poluvremena malo po malo povećava i rezultat je uskoro 13 – 19. Ponovo je uslijedilo nekoliko dobrih kontri koje je uglavnom uspješno realizirala Petra Glavač, tako da je nekoliko minuta prije kraja utakmice, trenerica Zagorca Matilda Žigman odlučila uvesti djevojke koje su do tada sjedile na klupi. Nakon pozvane minute odmora, izmijenjena je kompletna postava Zagorca i mlađe djevojke su dobile priliku da utakmicu privedu kraju i ostvare novu pobjedu. Utakmica završava pobjedom naših rukometašica i rezultatom 28 -19.

Za ekipu Zagorca igrale su: na golu Martina Ranogajec, Valentina Haldek /1/, Petra Glavač /11/, Mateja Franjčec /6/, Vlatka Haldek /3/, Silvija Herak /3/, Lana Horvat, Martina Novački /3/, Ana Majcenić, Marija Marijanović, Ana Vidović, Nikolina Šalković i Ivana Leljak /1/.