Održan rukometni turnir za žene, pobjednik ekipa ŽRK Zlatar Bistrica !

IMG_3256

U ponedjeljak, 07.09.2015. godine, u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, održan je rukometni turnir na kojem su zaigrale rukometašice ŽRK Zlatar Bistrica- Zlatar Bistrica,  Sportska udruga RUŽ-Pregrada (cure su prije dva mjeseca igrale i protiv Podravke) te ekipa domaćina ŽRK Zagorec-Krapina. Goste je pozdravio dogradonačelnik Krapine, gospodin Branko Varjačić, koji je i otvorio turnir, ujedno i pozvavši sve prisutne da dođu u Krapinu i uživaju u sportskim i kulturnim događanjima tijekom cijelog festivalskog tjedna. Turnir je započeo utakmicom između ekipe ŽRK Zlatar Bistrice i ekipe ŽRK Zagorec, a slavile su gošće iz Zlatar Bistrice. S obzirom da su za Zagorec od iskusnijih igrale samo Silvija Herak i Martina Koprivnjak, rezultat je bio i očekivan. Drugu utakmicu su krapinske rukometašice odigrale protiv ekipe iz Pregrade. Rezultat je bio izjednačen 7 – 7. U trećoj utakmici koja se igrala između Zlatar Bistrice i ekipe RUŽ-a, pobijedile su bolje , cure iz Zlatar Bistrice, koje su time i osvojile prvo mjesto na turniru. Druga ekipa je bila ekipa ŽRK Zagorec(zbog bolje gol razlike), dok su treće bile rukometašice iz Pregrade. Nakon podijele pehara, djevojke su nastavile sa druženjem uz obećanje da će se i iduće godine rado odazvati na poziv domaćina.