Zadnje objave

Održana redovita godišnja skupština Šahovskog kluba Krapina

IMG_0604
U subotu 24. siječnja 2015. godine, u Restoranu KTC-a Krapina, održana je godišnja skupština članova Šahovskog kluba Krapina.
Predsjednica kluba Mirjana Medić iznijela je izviješće o radu kroz proteklu godinu, a tajnica Radmila Švaljek je prisutne upoznala sa financijskim izviješćem za proteklu godinu.
U 2014. godini, Šahovski klub Krapina proglašen je najboljim klubom u muškoj konkurenciji i dobio je nagradu za promociju sporta u ekipnoj konkurenciji.
Šahovski klub Krapina ponovno je osnovan 15. ožujka 1996. nakon pauze od 1991. godine. Od tih početaka djelovanja kluba, mnogi članovi postali su kvalitetni igrači, između ostalih Mirjana (Petek) Medić – prva ženska velemajstorica u hrvatskom šahu i Radmila (Petek) Švaljek – FIDE majstorica.
Nakon pokrenute inicijative, postala je tradicija da se prigodom Dana Grada Krapine svake godine održava brzopotezni turnir, a klub se natječe u II. i IV. hrvatskoj šahovskoj ligi kao i na županijskim i međužupanijskim natjecanjima. Od 2011. klub organizira i Otvoreno prvenstvo Grada Krapine.
Uspješan rad kluba temelji se na velikoj upornosti i ljubavi prema šahu sadašnjih članova.

IMG_0605

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti nigdje prikazana.


*