Zadnje objave

RK Zagorec – odigran 2. krug 1. Međužupanijske rukometne lige za djevojčice 2006!

U Sportskoj dvorani SŠ Krapina u nedjelju, 03.11.2019. odigran je drugi krug MŽL djevojčice 2006. U goste su nam došle ekipe RK Radnik, Križevci i ekipa RK Podravka iz Koprivnice. Prva utakmica odigrana je između RK Zagorec i ŽRK Radnik , a bolje su bile djevojčice ekipe Radnika. Rezultat ZAGOREC-RADNIK 10-24.

Drugu utakmicu su odigrale ekipe RK Podravke i ŽRK Radnika. Utakmica je cijelo vrijeme bila izjednačena. Na poluvrijeme se išlo rezultatom 9 – 9. I u završnici utakmice je bilo dosta dramatično, minutu prije kraja rezultat je bio izjednačen 20-20, ali su na kraju pobjedu odnijele djevojke iz Podravke. Konačan rezultat RK Podravka – ŽRK Radnik 21-20.

Treća utakmica odigrana je između ekipa RK Podravka i RK Zagorec. U ovoj su se utakmici naše djevojke više borile, kao da su htjele pokazati gošćama iz Koprivnice koje su imale gromoglasnu podršku navijača praćenu bubnjevima i sirenama, da ih se niti malo ne boje. Na žalost ekipa Podravke je puno jača, tako da su i ovu utakmicu rukometašice RK Zagorec izgubile, rezultat je na kraju utakmice bio Podravka-Zagorec 40-21.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti nigdje prikazana.


*