RK Zagorec – odigrano 2. kolo HMKRL-središte. RK Libra-tehničar – RK Zagorec 38 – 38.

U dvorani 3 Doma sportova, odigrano je 2. kolo 2. Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige-središte, u kojoj su kadeti RK Zagorec bili gosti ekipe Libra tehničar. Na žalost rukometaši Zagorca nisu uspjeli doći do pobjede unatoč tome što su cijelo vrijeme utakmice vodili i bili znatno bolji. U nekoliko navrata čak su vodili i s četiri gola razlike, ali neiskustvo je napravilo svoje. Pred sam kraj utakmice domaći igrači su došli do izjednačenja, te samo minutu prije kraja i poveli rezultatom 37 – 36. Ipak su naši dečki uspjeli izjednačiti rezultat i utakmica je završila neodlučeno 37 – 37. U idućem kolu koje će se igrati u subotu 14.10.2017. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, u goste nam dolazi vodeća ekipa, ekipa RK Ivanić. Početak utakmice je u 17.15, a prije njih svoju prvu prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu odigrati će i mlađi kadeti, dečki godišta 2005-2007. Početak utakmice je u 15,30.