RK Zagorec – počeo proljetni dio prvenstva 2017./2018. za tri uzrasne kategorije !

Svojim utakmicama u gostima i na domaćem terenu, rukometašice i rukometaši RK Zagorec započeli su proljetni dio prvenstva. Mlađe kadetkinje , godišta 2007.-2009. su u nedjelju gostovale su u Rugvici gdje su odigrale 4 utakmice mini rukometa. u prvoj utakmici su ostvarile pobjedu protiv ekipe RK Baltazar, rezultat je na kraju utakmice bio 11-4 za ekipu RK Zagorec. Drugu utakmicu su odmah nakon završetka utakmice protiv Baltazara,naše djevojčice odigrale protiv ekipe RK Bistra. Sve do zadnje minute, rezultat je bio gotovo izjednačen, igralo se gol za gol, ali ipak nakon nekoliko pogrešaka u obrani , igračice Bistre su uspjele doći do pobjede, tako što su u zadnjoj minuti utakmice uspjele postići 3 gola, ne primivši niti jedan. Krajnji rezultat RK Bistra-RK Zagorec 18-15. Treća utakmica je igrana protiv ekipe RK Sisak i tu su naše djevojčice bile bolje, pobijedivši ekipu Siska rezultatom 13-7. I zadnja utakmica je odigrana protiv ekipe RK Lokomotiva, a rezultat na kraju utakmice je bio RK Lokomotiva-RK Zagorec 19-2.

Kadetkinje 2005-2008. godišta su u subotu gostovale u Velikoj Gorici, gdje su odigrale 2 utakmice 6. kola Međužupanijske lige za djevojčice. Prva je utakmica igrana protiv ekipe domaćina, RK Gorica. Od samog početka su naše djevojčice pokazale da su bolje i utakmicu su završile pobjedom, rezultat je na kraju bio 11-7 za ekipu RK Zagorec. Druga utakmica je odigrana nakon kraće pauze a igralo se protiv ekipe ŽRK Udarnik. U prvom dijelu utakmice su naše kadetkinje bile bolje i na poluvrijeme odlaze minimalnim vodstvom, rezultat je bio 7-6 za RK Zagorec. Ipak kadetkinje Udarnika već početkom drugog dijela utakmice ozbiljnije ulaze u utakmicu i uskoro stvaraju prednost od 4 gola (11-7). S obzirom na prethodno odigranu utakmicu naše djevojčice više nisu imale snage vratiti se u igru, tako da je na kraju utakmice rezultat ŽRK Udarnik-RK Zagorec 14-12.

I dečki godišta 2005-2007. su nastavili s natjecanjem u sklopu 2. Hrvatske kadetske rukometne lige “B”. U dvorani Srednje škole Krapina u subotu je odigrano 15. kolo a u goste nam je došla ekipa RK Dubrava 2. Mlađi kadeti RK Zagorec nastavili su s odličnim igrama i već na samom početku pokazali su da su bolji od ekipe RK Dubrava 2. Nakon odigranih 25 minuta prvog poluvremena, rezultat je bio 10-5 za našu ekipu. I u drugom dijelu se nastavlja s dobrom igrom, a najraspoloženiji od naših igrača bio je Tin Švaljek, koji je postigao ukupno 8 golova. Utakmica završava pobjedom ekipe RK Zagorec i rezultatom 18-9. Za Zagorec su zaigrali i golove postigli; Matija babić – 4, Antonio Gradečak 3, Jann Galić – 3 , Jura Horvat, Borna Draganić, Mihael Antol, Lovro Horvat, Luka Pavlović a vratar je bio Patrik Lukšić.