RK Zagorec – subota 07.05.2016. u Sportskoj dvorani SŠ Krapina, održati će se turnir u rukometu za djevojčice i dječake godišta 2002.-2004. !

IMG_5962

U subotu, 07.05.2016. godine , u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, s početkom u 10,00 biti će održan rukometni turnir za djevojčice i dečke 2002.-2004. godišta. Na turniru će zaigrati ukupno 10 ekipa koje uz domaćine rukometašice i rukometašice iz Krapine , dolaze iz Zaboka, Jastrebarskog, Krašića, Svetog Martina, Prigorja, Vrbovca, Zlatara, Pregrade, Donje Zeline i Zeline. Na turniru će zaigrati ukupno 150 djevojčica i dječaka. Rezultat je to suradnje Rukometne akademije Boris Dvoršek i Rukometnog kluba Zagorec, Krapina. Djevojčice i dječaci će pokazati što su naučili u ovih 7 mjeseci od kako su počeli trenirati u sklopu rukometne akademije Dvoršek. S obzirom da je Krapina po broju djece koja su uključena u Akademiju vodeća, sa 70 polaznika dogovorena je i konkretnija suradnja Akademije i RK Zagorec i od jeseni se RK Zagorec uključuje u natjecanje sa ukupno tri ekipe djevojčica i dječaka. Treninge u Krapini vode poznata imena Hrvatskog rukometa, Nenad Šoštarić, Sandra Novak, Boris Dvoršek te Rija Križanić bivša rukometašica ŽRK Zagorec, RK Koka, Varaždin koja polako pod stručnim vodstvom mentora Nenada Šoštarića kreće u “trenerske vode”. Od jeseni se u Krapini očekuju još neka poznata rukometna trenerska imena.

IMG_5963