Zadnje objave

RK Zagorec; u Krapini, Garešnici, Rugvici i Križu, odigrane utakmice 09.11/10.11.2019. !

Rukometašice i rukometaši Zagorca, odigrali su svoje utakmice i ovaj vikend. U subotu su dečki 2006. godište u sklopu 2. HRLD na domaćem terenu odigrali utakmicu protiv ekipe MRK Novska i nastavili uspješan niz pobijedivši goste iz Novske rezultatom 37-20. Od ukupno odigranih 6 utakmica, omjer je 5 : 1 u korist ekipe RK Zagore 2006.
U nedjelju su malo stariji dečki, godišta 2004. odigrali 5. kolo, 2 HMKRL u gostima a protiv domaćina ekipe RK Sloga-Novoselec . Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani u Križ i gotovo cijelo vrijeme je bila dosta izjednačena. Nekoliko spornih sudačkih odluka dovelo je do pada koncentracije pred kraj utakmice i tu su utakmicu naši dečki na žalost izgubili, a rezultat je bio 28-24 za domaćina.
Djevojke godišta 2006, koje igraju u sklopu 1. Međužupanijske lige također su odigrale redovno kolo u Garešnici. U prvoj utakmici igrale su protiv ekipe ŠRK Moslavac , a rezultat je bio 11-19 za ekipu Moslavca. U drugoj utakmici igrale su protiv domaćina RK Garešnica i izgubile rezultatom 17-26.
Najmlađe rukometašice, one koje igraju mini rukomet i koje su se u natjecanje uključile ove godine odigrale su svoje utakmice u nedjelju, u Rugvici. U prvoj utakmici Samobor – Zagorec, rezultat je bio 10-3. Drugu utakmicu su naše djevojčice igrale protiv ekipe Trešnjevke i izgubile 16-3, dok su u trećoj utakmici izgubile od ekipe Trnine, rezultatom 14-11.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti nigdje prikazana.


*