RK Zelina 2 – RK Zagorec 34-20 !

U 18. , posljednjem kolu Međužupanijske rukometne lige, rukometašice Zagorca doživjele su novi poraz. Od ekipe Zelina 2 izgubile su u Svetom Ivanu Zelini rezultatom 34-20. Dobru igru su naše djevojke pokazale samo u prvih dvadesetak minuta. Na našu žalost, predvođene Anom Ćosić i Katarinom Mrazović, domaće su rukometašice uskoro ostvarile malo veću prednost, a na poluvrijeme se odlazi rezultatom  15-10 za ekipu Zeline. I u drugom poluvremenu naše rukometašice imaju puno propuštenih prilika, realizacija je slaba a slabo se igra i u obrani. Jedina rukometašica Zagorca koja je u drugom poluvremenu pokazala dobru igru je Ivana Leljak koja je ponovo imala svoj dan i uspjela dati 5 golova. Na kraju utakmice rezulat je 34 – 20 za domaće igračice. Golove za Zagorec su postigle: Ivana Leljak 5, Mateja Franjčec 5, Valentina Haldek 4, Vlatka Haldek 4 , Silvija Herak 1, Marija Marijanović 1. Iz ova zadnja 4 kola, vidljivo je koliko su naše rukometašice oslabljene bez Petre Glavač i Rije Križanić. S obzirom da smo veći dio sezone odigrali bez dvije najbolje igračice, čiji je prosjek golova bio desetak po utakmici, te je jedan veliki dio sezone prošao bez ozlijeđene golmanice Martine Ranogajec, na kraju ipak ne možemo biti nezadovoljni. Na kraju prvenstva, ekipa Zagorca nalazi se na 4. mjestu prvenstvene ljestvice.  Ono što nam ne daje baš previše nade je činjenica da će Petra Glavač morati na operaciju prednjih križnih ligamenata a to znači da na žalost na nju nećemo moći računati narednih 6 mjeseci. Upitan je i povratak Rije Križanić u naše redove. Ukoliko ne budemo našli bar još jednog golmana , te pojačali ekipu sa dvije-tri nove igračice, biti će teško igrati novu sezonu.