Rukometaši RK Zagorec započeli s natjecanjima !

Ovaj vikend, 31.09. i 01.10.2017. godine, mladi rukometaši RK Zagorec započeli su s svojim prvenstvenim utakmicama. Zahvaljujući suradnji Rukometne akademije Dvoršek i RK Zagorec, od ove godine u sustavu natjecanja RK Zagorec će imati 4 ekipe i to dvije muške i dvije ženske ekipe. Djevojke će svoje natjecanje početi sredinom 10. mjeseca, i to u kategorijama mlađe kadetkinje 2005. – 2006. godište, te natjecanje u mini rukometu, za djevojčice rođene 2007. i 2008. godine. Dečki 2002.-2003. godišta su započeli s natjecanjem u 2. HKRL i prvu su utakmicu odigrali u Petrinji, gdje su u prvom kolu izgubili od domaćina, ekipe RK Petrinja. Rezultat je bio 32 -26 za domaćina. Za ekiupu RK Zagorec, golove su postigli: Antonio Žigman – 12, Patrik Lenard – 7, Luka Štruk – 4, Luka Erdelja – 2, Eugen Kundih – 1. Trener Maroje Martinović.

Svoju prvu službenu prvenstvenu utakmicu odigrali su i dečki godišta 2005-2007. U Karlovcu su bili gosti RŠK Karlovac. Rezultat utakmice je bio 27 -15 za domaćina, ali s obzirom da je to bila prva službena utakmica, rezultat je odličan. Za ekipu RK Zagorec zaigrali su: Patrik Lukšić, Tin Švaljek, Jura Horvat, Marko Korolija,  Miahael Antol, Antonio Gradečak, Jurica Horvat, Ivan Janžek, Jann Galić, Matija Babić i Antonio Pecigus. Golove za RK Zagorec postigli su; Matija Babić – 6,  Tin Švaljek – 3, Antonio Gradečak – 2, Jann Galić  2, Antonio Pecigus  – 2. Trenerica Martina Koprivnjak.