Rukometašice Zagorca i mlađi kadeti KK Krapina, izgubili u gostima.

RUKOMET

Na žalost bez ozlijeđenih igračica, Petre Glavač, Rije Križanić i golmanice Martine Ranogajec Krapinske rukometašice na žalost nisu odigrale dobru utakmicu i iz Zagreba su se vratile bez bodova. Izgubile su od predposljednje ekipe lige, RK Libra tehničar. Prvih trideset minuta igračice obje ekipe su bile dosta uspavane, a to govori i sam rezultat na kraju prvog dijela, 10-8. U drugom dijelu utakmice dolazi do pada u kvaliteti igre i na žalost bez pravog golmana nismo mogli uloviti ritam, tako da su domaće igračice vrlo brzo napravile malo veću prednost 14 – 9. Sredinom drugog dijela, rukometašice Zagorca su uspjele doći na samo dva gola zaostatka, ali onda nekoliko krivih dodavanja i izgubljenih lopti ponovo dovode domaće rukometašice do povećanja prednosti. Utakmica je završila na kraju rezultatom 22-17. Slijedeće se kolo igra u Krapini , a u goste nam dolaze rukometašice Ivanića.

KOŠARKA

kk 1

Mlađi kadeti KK Krapine ponovo nisu uspjeli doći do pobjede. U gostima kod ekipe KK Labrada izgubili su rezultatom 67-28, dok seniorska ekipa svoju utakmicu nije niti odigrala zbog tehničkih razloga. Kadetkinje su ovo kolo bile slobodne.