Veterani NK Zagorec – osvojili odlično 3. mjesto na 18. prvenstvu veterana HNS-a !

U Poreču je ovaj vikend odigrano 18.prvenstvo veterana HNS-a na kojem je sudjelovalo 26 veteranskih momčadi iz cijele Hrvatske.
Kao predstavnik NS KZŽ sudjelovala je momčad veterana NK Zagorec iz Krapine koja je u vrlo jakoj konkurenciji osvojila odlično 3.mjesto,te je još jednom dokazala da pripada samom vrhu hrvatskog veteranskog nogometa..
Rezultati:
AK Siget Hrv.dragovljac-Zagorec 1-0
Zagorec-Radnik Josipovac 3-0 (Ivanović 2x,Štrok)
1/8 finala:
Zagorec-Jarun Zagreb 2-0 (Antolić,Ivanović)
1/4 finale:Zagorec-Arbanasi Zadar 8-7 (1-1) 11m
U najuzbudljivijoj utakmici prvenstva,koja je u regularnom djelu završila rezultatom 1-1,momčad Zagorca je nakon raspucavanja udaraca iz 11m u jedanaestoj seriji u kojoj se posebno istaknuo golman Zagorca Danijel Končevski,koji je najprije pogotkom,a zatim i obranom odveo Zagorec u polufinale i iz daljnjeg natjecanja izbacio prošlogodišnjeg pobjednika..
1/2 finale:Lokomotiva Zagreb-Zagorec 1-0
U utakmici za 3.mjesto Zagorec je nakon boljeg izvođenja udaraca sa 11 m rezultatom 5-3 pobjedio Zrinski iz Ozlja.
Prvo mjesto osvojio je AK Siget Hrv.dragovoljac koji je finalu boljim izvođenjem udaraca sa 11 m pobjedio Lokomotivu Zagreb..
Za Zagorec su nastupili:Končevski,Goričan,Ferček D.,Ferček A.,Antolić,Zubić,Varjačić,Mužek,Šerek,Ivanović,Štrok,Poslončec,Vincelj,Kovačec,Horvatek,Smiljanec,Pušelj,Gorup,Macan,Šimunić.
Voditelji:Tepuš/Pernjek