STK Zagorec; započela liga stolnotenisača !

Za stolnotenisače STK Zagorec, započela su službena natjecanja. Tako je prva ekipa koja se natječe u II Hrvatskoj  ligi u prvom kolu izgubila od ekipe STK Zabok, rezultatom 4:0 , dok je u drugom kolu postigla polovičan rezultat pobijedivši ekipu STK Sesvete rezultatom 4:2, dok je od ekipe STK Dugo Selo, izgubila 4:0.
U 1. Županijskoj ligi, stolnotenisači Zagorca u prvom su kolu pobijedili su ekipu MMDLD iz Zaboka sa 6:4 , a izgubili su od Regeneracije Zabok, rezultatom 8:2.
Ekipa Zagorec – mladi, koji se natječu u III Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi,a koja se igra turnirskim sistemom, izgubili su od ekipe TIS – Zagreb 4:0 , od ekipe STK Zabok 4:1, a istim rezultatom su poraženi i od ekipe Svete Nedjelje 4:1. Uspjeli su doći i do jedne pobjede i to nad ekipom STK Klek iz Oglina, rezultatom 4:1.
U drugoj Županijskoj ligi u prvom kolu odigrali su neriješeno 5:5 sa ekipom STK Zagorec II,  a u drugom kolu pobijedili su ekipu STK Tuhelj, rezultatom 6:4.
Na turnirima u Bjelovaru, D.Selu i Samoboru postignuti su osrednji rezultati, a u Rogaškoj  Slatini, Spaček Neven osvojio je II mjesto.