TK Maraton, Krapina, najmlađi trkač kluba, Luka Kranjčec na postolju “Zagrebačkih 5×5” !

24. studenoga održana je posljednja ovogodišnja utrka iz serijala “Zagreb 5×5” Zagreb grand finale. Na dionici od 5 km nastupilo je ukupno 208 natjecateljica i natjecatelja, a u konkurenciji od 111 natjecatelja nastupio je i naš Luka Kranjčec. Luka je dionicu savladao u vremenu od 0:22:47 što mu je bilo dovoljno za plasman na 63. mjesto ukupnog poretka muškaraca i 4. u kategoriji dječaka 2004. godišta i mlađih.

Pobjednik Grand finala bio je Silvije Tomac (Tk Maksimir), 2. mjesto osvojio je Kristijan Rubinić (Ak Jastreb), a 3. Danijel Peček (Ak Dubrovnik).

U ukupnom poretku serijala Luka je s osvojenih 230 bodova zauzeo 2. mjesto u poretku dječaka 2004. godišta i mlađih, pobjednik serijala je Marijan Bakšić s osvojenih 300 bodova, a 3. mjesto osvojio je Božo Bajan s osvojenih 200 bodova. Luka je nastupio na svih 5 utrka iz serijala te ostvario sljedeće plasmane.

Na utrci Winter Classic osvojio je 2. mjesto, na utrci Spring Break 3., na utrci City Run 2., na utrci Summer City 5. i na Grand finalu 4. Za ukupan poredak u obzir su se uzimala 3. pojedinačna najbolja ostvarena rezultata.