TK Maraton, Krapina – održano 6. kolo Trofeja Crne kraljice !

LEDENA STAZA 6. KOLA TROFEJA CRNE KRALJICE 2018. USPJEŠNO SAVLADANA
U pravom zimskom ugođaju održano je 6. od 10 kola krapinske zimske lige Trofej Crne kraljice 2018. Uz dosta leda na cesti i hladnoću koja se uvukla na stazu podno Strahinjčice 6. kolo održano 15. 2. okupilo je 23 sudionika, od čega 4 natjecateljica i 19 natjecatelja.
Na petici Barbare Celjske u ženskoj konkurenciji nastupile su Helena Krstić i Tajana Vdović. U muškoj konkurenciji nastupilo je 7 natjecatelja. Igor Visinski osvojio je 1. mjesto, 2. je bio Stefan Hofbauer, a 3. je bio Sven Šemovčan. Još su nastupili i Ivan Friščić, Jakov Friščić, Valentino Kovačićek i Ante Radak.
Na dionici Krambergerovih deset u ženskoj konkurenciji nastupile su Lucija Mlakar koja je osvojila 1. mjesto i Ana Gorup Hršak koja je bila 2. U muškoj konkurenciji nastupilo je 12 natjecatelja. 1. mjesto osvojio je Anđelko Jugec, 2. je bio Miljenko Hršak, a 3. Kruno Frljužec. Još su nastupili i tim redoslijedom prošli ciljem i Krešimir Žlepalo, Danijel Valek, Vjeran Skupnjak, Zoran Kranjčec, Romano Krstić, Nikola Korolija, Miljenko Hmelina, Ivan Peperko i Petar Puljek.
7. kolo na rasporedu je 22. 2. 2018. u 18:30.