TK Maraton – održano 7. kolo zimske lige, Trofej Crne kraljice 2018 !

Unatoč snijegu na stazi i copranju krapinskih copernica predvođenih crnom Barbarom Celjskom koje su osigurale dosta jaki zimski vjetar na pojedinim dijelovima staze, 22. 2. 2018. održano je 7. kolo od 10 predviđenih kola krapinske zimske lige.
7. kolo privuklo je 12 sudionika, a od toga i jednu ženu. Ana Gorup Hršak istrčala je dionicu od 5 kilometara te u ukupnom poretku današnjim osvajanjem bodova, na dionici Petica Barbare Celjske zasjela na 2. mjesto.
Troje trkača odmjerilo je snagu na dionici od 5 kilometara. Igor Visinski je s vremenom od 21 minute i 35 sekundi odnio pobjedu ispred Jakova Friščića koji je bio 2. Treće mjesto pripalo je Ivanu Peperku.
Osmorica je potrčala stazom Krambergerovih deset. Danijel Valek je u žestokoj borbi pobijedio Krunu Frljužeca sa sekundom prednosti. Iz prikrajka je na snijegom zametenoj stazi vrebao Miljenko Hršak koji je na kraju završio na 3. mjestu sa 52 sekunde zaostatka za Valekom. U cilj je na 4. mjesto dotrčao Vanja Puljko, 5. je bio Romano Krstić, 6. Nikola Korolija, 7. Zoran Kranjčec i 8. Petar Puljek.
Sljedeće 8. kolo na rasporedu je 1. ožujka 2018.

Izvor; Facebook TK Maraton