TK Maraton – trkačice i trkači TK Maraton sudjelovali na 23. međunarodnom polumaratonu “Varaždin 1991” !

Na utrci od 5 km sudjelovala su naša 3 člana, tako je u cilj prvi od naših članova stigao Stjepan Pavlek u vremenu od 26 minuta i 32 sekunde te osvojio 50. mjesto u muškoj konkurenciji, a za petama mu je u cilj stigao naš najmlađi član Luka Kranjčec koji je u cilj stigao u vremenu od 26 minuta i 42 sekunde te osvojio 6. mjesto u svojoj dobnoj kategoriji kadeti. Luki je ovo ujedno i osobni rekord na 5 km.
Na polumaratonu (21,1 km) trčala su 4 člana TK Maraton. Prvi od njih u cilj je stigao Miljenko Hršak u vremenu od 1 sat, 29 minuta i 14 sekundi te osvojio 60. mjesto u ukupnom poretku, nakon njega od članova u cilj ulazi Muris Porčić sa vremenom od 1 sat, 36 minuta i 15 sekundi te osvaja 96. mjesto u ukupnom poretku, nakon njega u cilj od članova ulazi Nikola Korolija u vremenu od 1 sat, 42 minute i 51 sekundu te osvaja 151. mjesto u ukupnom poretku, a nakon njega u cilj ulazi Romano Krstić u vremenu od 1 sat, 49 minuta i 28 sekundi te osvaja 227. mjesto u ukupnom poretku.. Nikola Korolija je istrčao svoje najbolje vrijeme na polumaratonu (21,1 km) pa mu ovim putem čestitamo na tome! Unatoč kišnom startu u Varaždinu, svi trkači su napravili izvrsne rezultate na koje su svi članovi TK Maraton ponosni!