TK Zagorec, Krapina – završene prijave za tenisku ligu, do 03.05.2017 primaju se prijave za kvalifikacije za ulazak u prvu ligu !

VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE PRIJAVLJENE IGRAČE TENISKE LIGE!!!!

Za tenisku ligu TK Zagorec ukupno je prijavljeno 45 igrača. 13 igrača zbog prošlogodišnjih rezultata direktno je ušlo u prvu ligu.
To su:
1. Filip Glumpak
2. Marko Fruk
3. Borna Jurman
4. Damjan Vešligaj
5. Ivan Mihovilić
6. Goran Horvat
7. Krešimir Smrekar
8. Filip Sinković
9. Tomica Petrović
10. Ivan Pogačić
11. Branimir Antolić
12. Marko Horvat
13. Željko Kosmat
Prva liga biti će podijeljena u dvije skupine po 9 igrača. Kako je izravnim plasmanom u prvu ligu ušlo 13 igrača, ostalih 32-oje prijavljenih imati će priliku pridružiti se u kvalifikacije za prvu ligu. Princip kvalifikacija je da svaki prijavljeni igrač ima opciju želi li igrati kvalifikacije za ulazak u prvu ligu.
Molimo da svi oni koji žele prisustvovati kvalifikacijama, prijave se u inbox sa porukom DA (što znači da želite prisustvovavati) ili NE.
Drugi oblik prijave možete obaviti putem mobitelana broj
099-219-5934 (Goran). Prijave su otvorene do srijede 03.05. Kvalifikacije će se igrati u petak ili subotu. Sistem kvalifikacija biti će naknadno definiran ovisno o broju sudionika. Nakon prijave objavit ćemo raspored igranja.
Druga liga biti će podijeljena u 3 skupine po 9 igrača.