Trkačice i trkači TK Maraton nastavljaju s utrkama diljem Hrvatske !

Trkačice i trkači Trkačeg Kluba Maraton Krapina jučer 30.06.2017. trčali su na četvrtoj utrci u sklopu Lige 5 x 5 u Zagrebu.
Na utrci u dužini od 5 km u kategorijama žene i muškarci, natjecali su se:

Helena Krstić , koja je  ovoga puta uspjela pobijediti svoju najveću konkurenticu, Irenu Blažević sa vremenom od 26 minuta i 25 sekundi i osvojila 31. mjesto, dok je Irena sa malim zaostatkom ušla u cilj sa vremenom od 27 minuta i 12 sekundi te osvojila 37 mjesto u ženskoj konkurenciji, kao treća natjecateljica TK Maraton, u cilj ulazi Tajana Vdović u vremenu od 29 minuta i 24 sekunde te zauzima 53 mjesto.

Kratko nakon žena, krenula je utrka u muškoj konkurenciji,  na kojoj su nastupila tri člana TK Maraton.
Prvi je u cilj od članova kluba,  ušao Ivan Friščić u vremenu od 22 minute i 39 sekundi te zauzeo 64. mjesto, a nedugo za njim u cilj je ušao i Tomislav Koren sa vremenom od 23 minute i 7 sekundi te osvojio 75. mjesto.
Na kraju ulazi u cilj naš najmlađi član Luka Kranjčec, čiji ulazak u cilj je popraćen sa ovacijama koje je i zaslužio.
Luka je u cilj utrčao sa vremenom od 29 minuta i 14 sekundi te osvojio 136. mjesto u muškoj konkurenciji

1 Komentar na Trkačice i trkači TK Maraton nastavljaju s utrkama diljem Hrvatske !

1. svaka cast svima a pogotovo malom Luki. Karpina cuvaj to djete i ulazi u njega!