U organizaciji Športskog plesnog kluba Habanera-Krapina, na Dan zaljubljenih, održan je Međunarodni bodovni turnir u standardnim i latinoameričkim plesovima!

slika1

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače , u organizaciji Športskog plesnog kluba Habanera- Krapina,pred otprilike 400 gledatelja, održan je  Međunarodni bodovni turnir Hrvatskog sportskog plesnog saveza u standardnim i latinoameričkim plesovima. Na turniru je nastupilo 80 parova u 9 starosnih kategorija i 6 kvalitativnih razreda iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Ispred domaćina, plesnog kluba “Habanera – Krapina” nastupilo je devet plesnih parova a najuspješniji su bili Hrvoje Zgorelec i Dunja Kastelan koji su se plasirali u finale u oštroj konkurenciji od osam parova u najjačoj kategoriji starije mladeži, dok su  Domagoj Duilo i Karmen Krašić osvojili su zlatnu medalju u konkurenciji mladeži, Patrik Šucko i Nika Inkret srebrnu, a Sven Gretić i Nika Majsec brončanu medalju u osnovcima. Hrabro su nastupili još i Sven Leško i Asja Puh, te Noa Vidović i Emily Vrhovec.

slika2

IMG_0738

Iskrene čestitke organizatoru ŠPK Habanera-Krapina na još jednoj odličnoj organizaciji turnira. Nadamo se da će nam i iduće godine omogućiti da u Krapini ponovo vidimo najbolje plesne parove iz cijele Hrvatske pa i šire !

IMG_0746