Proglašenje najboljih sportaša KZŽ za 2019. – Branko Krkalo dobitnik Priznanja za životno djelo !

U petak, 24.01.2020. godine, u Stubičkim Toplicama održano je svečano proglašenje najboljih sportašica , sportaša, klubova i sportskih djelatnika KZŽ za 2019. godinu. Jedan od nagrađenih je i najdugovječniji predsjednik jednog sportskog kluba iz našeg grada, Branko Krkalo, predsjednik STK Zagorec, predsjednik Stolno-teniskog saveza KZŽ te dopredsjednik Krapinskog sportskog saveza je na prijedlog IO Sportske zajednice KZŽ je uz bivšeg predsjednika Sportske zajednice KZŽ Stjepana Fotivca, dobitnik Nagrade za životno djelo u sportu. I ove godine je nagrada za životno djelo došla u prave ruke jer je Branko Krkalo u sportu našeg grada prisutan preko 40 godina. Jedan je od osnivača prvog sportskog društva u gradu Krapini, te dugogodišnji trener ali i predsjednik STK Zagorec, Krapina. Upravo zahvaljujući Branku koji je najzaslužniji za velike uspjehe koje je STK Zagorec ostvarivao sve ove godine, te svakako najzaslužniji što u Krapini uopće imamo stolno-teniski klub STK Zagorec je poznat i van naše županije. Njegov rad i trud je svakako prepoznat i od strane UO Sportske zajednice KZŽ pa nas stoga ne čudi što je upravo Branko dobitnik ovog prestižnog priznanja. U ime svih članica KSŠ čestitamo Branku na ovom priznanju, te mu želimo još puno uspjeha u daljnjem radu.