KASK-Krapina

KASK – Krapina, u sklopu obilježavanja Tjedna kajkavske kulture, i 5. Dana Krapinskog sporta, održane MTB orijentacijske utrke Mala i Velika Neandertalka !

6. rujna 2017

3.9.2017 u Krapini se održala MTB orijentacijska utrka Neandertalka. Utrka je bila podijeljena na “malu” Neandertalku s 3 kontrolne točke i “veliku” Neandertalku s 8 kontrolnih točaka. Za završetak “male” Neandertalke natjecatelji su prošli cca 30km i nakupili cca 1000m nadmorske visine sa starom i ciljem u ... [ pročitaj više ]

3. Dani krapinskog sporta; KASK i Jurilica ekspres ponovo su uspješno organizrali biciklističku utrku pod nazivom Neandertalka !

14. rujna 2015

početak utrke…. 12. 9. 2015., drugu godinu za redom, Klub alternativnih sportova Krapina i Jurilica ekspres organizirali su brdsko biciklističku rekreativnu utrku – Neandertalku. S obzirom da je ove godine vrijeme bilo naklonjeno svim sportašima, i odaziv natjecatelja je bio znatno veći. Prijavilo se 27 biciklista, a među njima ... [ pročitaj više ]