KASK-Krapina

KASK – Krapina, u sklopu 6. Dana Krapinskog sporta, održane tradicionalne MTB utrke “Mala i Velika Neandertalka”

10. rujna 2018

Kao i prijašnjih godina, prognoze za ekstremno nevrijeme, pljuskove, smak svijeta i slične stvari na dan utrke na sreću organizatora se nisu ostvarile. Osim lagane kišice na početku, ostatak dana je prošao bez kiše i ostalih vremenskih nepogoda. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine se Neandertalka sastojala od dvije potpuno ... [ pročitaj više ]

KASK – Krapina, u sklopu obilježavanja Tjedna kajkavske kulture, i 5. Dana Krapinskog sporta, održane MTB orijentacijske utrke Mala i Velika Neandertalka !

6. rujna 2017

3.9.2017 u Krapini se održala MTB orijentacijska utrka Neandertalka. Utrka je bila podijeljena na “malu” Neandertalku s 3 kontrolne točke i “veliku” Neandertalku s 8 kontrolnih točaka. Za završetak “male” Neandertalke natjecatelji su prošli cca 30km i nakupili cca 1000m nadmorske visine sa starom i ciljem u ... [ pročitaj više ]

3. Dani krapinskog sporta; KASK i Jurilica ekspres ponovo su uspješno organizrali biciklističku utrku pod nazivom Neandertalka !

14. rujna 2015

početak utrke…. 12. 9. 2015., drugu godinu za redom, Klub alternativnih sportova Krapina i Jurilica ekspres organizirali su brdsko biciklističku rekreativnu utrku – Neandertalku. S obzirom da je ove godine vrijeme bilo naklonjeno svim sportašima, i odaziv natjecatelja je bio znatno veći. Prijavilo se 27 biciklista, a među njima ... [ pročitaj više ]